Bekijk onze vacatures

Wij hebben verschillende interessante vacatures openstaan. Lees snel verder voor meer informatie!

Wessels Bouw VGO is dé vastgoedpartner van Limburg op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie. Resultaatgericht renoveren is onze kernactiviteit. Wij werken vanuit vestigingen in Belgisch- en Nederlands-Limburg en in Oostelijk Noord-Brabant.

Wij werken vanuit twee clusters:

    • Onderhoud
    • Projecten

Vacatures

Ten behoeve van deze clusters hebben wij enkele vacatures openstaan. In beide clusters zijn wij opzoek naar een proces coördinator CIW. Wij zoeken ten eerste iemand met ervaring richting planmatig totaalonderhoud en ten tweede iemand met ervaring in (bouw-)projecten (renovatie, verbouwing, verduurzaming, herbestemming).

Daarnaast zoeken wij voor beide clusters een (hoofd-)uitvoerder. Wederom iemand met affiniteit richting planmatig meerjarig onderhoud en iemand met ervaring in uitvoeringsbegeleiding van renovatieprojecten.

Ten slotte, zoeken wij geschikt allround vakpersoneel om ons team verder te versterken om de te verwachten groei mee te begeleiden. Dit valt onder de cluster onderhoud.

Ben jij zelfstandig, weet je van aanpakken en kun je goed omgaan met deadlines? Dan zoeken wij jou! Klik snel verder voor meer informatie.

 

Spreekt een van deze vacatures jou aan of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: dme@wessels.cc