sloopwerken

industriële sloop

Net als bij demontage en ontmanteling vergt industriële sloop een intensieve voorbereiding en begeleiding. Het gaat meestal om oude fabrieken of industriële plants, waar in het verleden asbesthoudende materialen zijn gebruikt. Ook is er vaak sprake van bodemverontreiniging. Op basis van onderzoek wordt een compleet project in kaart gebracht en gepland, zodat er op een verantwoorde manier kan worden gesloopt.

demontage & ontmanteling

Of het nu gaat om het ontmantelen van een grote fabriek, het verwijderen van een schoorsteen of het demonteren van een silo. WESSELS BOUW VGO gaat geen klus uit de weg. Bij dit soort projecten wordt samen met de opdrachtgever naar de meest veilige manier van demonteren of ontmantelen gekeken. Zo wordt er van tevoren gezamenlijk een gedegen plan van aanpak gemaakt.

totaalsloop

Projecten voor totaalsloop bereiden we samen onze opdrachtgevers heel zorgvuldig voor. Van een verkeersplan tot het bouwrijp opleveren van het terrein. WESSELS BOUW VGO heeft alles in huis om een sloopproject perfect te laten verlopen. Indien wenselijk kunnen we ook het communicatietraject verzorgen.