vastgoedontwikkeling

vastgoedontwikkeling

Een bouwproces kan efficiënter verlopen als er gebruik gemaakt wordt van een deskundig en gedegen vastgoed ontwikkelingsplan. Het samen met de opdrachtgever opstellen van een goed programma van eisen vormt de basis.

Dit Programma van Eisen (PVE), waarbij gekeken wordt naar de financiële, technische en de procedurele aspecten vormt de basis voor het haalbaarheidsonderzoek en wordt vervolgens in overleg met de opdrachtgever een taakstellend budget bepaald.

alles in eigen huis

Omdat ontwerp, constructie, kostenbeheersing, veiligheid, overlastbeperking voor de betrokken bewoners/gebruikers en uitvoeringsmethodieken nauw met elkaar zijn verbonden, zijn in het voortraject grote tijd- en kostenbesparingen haalbaar. Doelstelling hierbij is het realiseren van het PVE en het bewaken van het vastgestelde budget.

Volledige vergunningentrajecten zoals welstand, bouwvergunning, sloopvergunning, monumentenvergunning en milieu- en gebruiksvergunning, worden samen met architect, constructeur en adviseursdesgewenst volledig door ons behartigd.

nieuwbouw

Nieuwbouw is niks nieuws, tenminste als er op de traditionele manier wordt gebouwd. Deze traditionele manier van nieuwbouw wordt vandaag de dag nog steeds toegepast. WESSELS BOUW VGO is van origine geen nieuwbouw aannemer, al hebben wij wel diverse projecten opgeleverd.

Nieuwbouw kan ook op een andere, veel innovatievere manier worden toegepast, waarbij het principe passief bouwen leidend is. WESSELS BOUW VGO beschikt over een nieuwe innoverende methode die nu al aan het Bouwbesluit van 2020 voldoet. Met deze methode worden de woningen duurzamer en vooral energiebewuster gebouwd en het energieverbruik drastisch verlaagd. De terugverdientijd wordt verkleind, mede omdat de energiekosten lager zijn, wat ook interessant is  voor de huurder.

  Euromac2 is de bouwmethode om energiezuinig en goedkoop te bouwen.

  WESSELS BOUW VGO beschikt over het nieuwe revolutionaire Euromac 2 systeem, waarmee sneller en efficiënter kan worden gebouwd. Met dit systeem wordt ook aan het Bouwbesluit van 2020 voldaan.

  Euromac2 is een hoog geïsoleerd ruwbouw-bekistingssysteem van polystyreen. De grote pluspunten van het Euromac2 systeem zijn de enorme thermische isolatie in de winter en het thermisch comfort in de zomer, samen met de hoge geluidsisolatie. Nadat de Eurmac2blokken zijn gevuld met beton ontstaat een homogene betonconstructie die barsten en scheuren volkomen uitsluit. Deze ruwbouw is volledig koudebrugvrij en kierdicht.

  Kiezen voor Euromac2 betekent kiezen voor een duurzame energiezuinige ruwbouw. Omdat de wanden, vloeren en dak voldoende dik zijn en geïsoleerd, wordt het warmteverlies beperkt, met een lage energierekening als resultaat.

  WESSELS BOUW VGO werkt samen met Evolution Products, de hoofddealer voor Euromac2. Heeft u interesse of een bouwkavel neem dan contact met ons op.

  Appartementen bouwen is niks nieuws. Maar appartementen bouwen die al voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit 2020! Dat is wel nieuw.

  Euromac2 is ook geschikt voor het bouwen van appartementen complexen tot 8 etages hoog. Euromac2 heeft als voordelen dat het snel bouwen is, milieuvriendelijk en een zeer hoge isolatie waarde biedt.

  De vloeren zijn zo ontworpen dat er geen tot weinig geluidsoverlast kan ontstaan tussen de appartementen.

  Als het gaat om het bouwen van een bedrijfsgebouw, loods of het achteraf isoleren van een bestaand gebouw, dan kunnen wij een nieuw product bieden genaamd Twin-tech. De naam zegt het al, er is gebruik gemaakt van 2 technieken/systemen in één.

  Namelijk een isolatie laag gecombineerd met een buitenlaag. De buitenlaag is verkrijgbaar in diverse soorten, van een steensoort laag tot gladde oppervlakte elementen. Het Twin-tech systeem kan vrij makkelijk worden gemonteerd, waarbij geen verdere afwerking nodig is.

  Hierdoor kan er snel worden gewerkt (korte bouwtijd), maar belangrijker nog het gebouw is direct optimaal geïsoleerd en heeft een mooie afwerking.