onderhoud en beheer

beheren

Wij snappen dat vastgoed functioneel moet zijn én blijven. WESSELS BOUW VGO is erkend integraal VGO-keur® partner voor het beheren van vastgoed. Naast planmatig onderhoud verzorgen wij complete woningmutaties en voeren wij op contractbasis 24/7 servicewerkzaamheden uit.

onderhoud

Onderhoud aan woningen en gebouwen is van wezenlijk belang voor de levensduur en de waardevastheid. Het optimaliseert bovendien woon- en gebruiksgenot voor de huurder of de gebruiker. Het uitvoeren van complete onderhoudswerkzaamheden, variërend van dagelijks tot grootschalig onderhoud, behoort daarom tot ons takenpakket.

Goed onderhoud maakt het verhuren van gebouwen een stuk gemakkelijker. Het verloop wordt lager en het zet aan tot een beter gebruik van het gehuurde. Dankzij woningen die goed zijn onderhouden, neemt de sociale controle toe en vermindert het vandalisme.

WESSELS BOUW VGO beschikt over goed opgeleide, ervaren allround medewerkers, uitgerust met compleet ingerichte servicebussen en adequate communicatiemiddelen. Onze uitvoeringsteams opereren vanuit onze acht verzamellocaties, verspreid over Limburg en noordoostelijk Noord-Brabant.

In goed overleg met de opdrachtgever wordt het gewenste onderhoudsscenario bepaald, variërend van het in nieuwstaat houden tot minimaal in stand houden. Vervolgens wordt een Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP) samengesteld.

Ook het actualiseren van onderhoudsbegrotingen- en plannen is een dienst van WESSELS BOUW VGO. De inspecties worden met de benodigde technische middelen uitgevoerd door opgeleide medewerkers met ruime praktische ervaring. Dankzij onze aanpak beschikt de opdrachtgever over een dynamisch model: frequente metingen en updates maken het MJOP geschikt om op verantwoorde wijze onderhoudsreserveringen te doen.

Naast de startinspecties kunnen ook de gewenste periodieke inspecties uitgevoerd worden. WESSELS BOUW VGO kan door haar specialisatie op dit terrein de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden en de te verwachten onderhoudskosten over lange termijnen inzichtelijk maken en ook uitvoeren binnen het opgegeven budget.