fijn wonen, goed werken

Fijn wonen, goed werken. Wie wil dat niet?

Wij zijn Wessels. Niet zomaar een bouwbedrijf. Wij creëren slimme oplossingen op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie. Samen met onze partner Coen Hagedoorn Bouwgroep geven wij vorm aan woon-, werk en leefplezier. Wij vinden namelijk dat het bij bouwprojecten om meer draait dan alleen stenen en techniek.

ons verhaal

leer ons beter kennen

Per 2018 werkt Wessels strategisch samen met Coen Hagedoorn Bouwgroep en heeft Hagedoorn een deelneming verworven in Wessels. Beide familiebedrijven hebben veel ervaring in resultaatgericht bouwen en onderhouden. Hagedoorn is opgericht in 1974 en wordt geleid door de tweede generatie, de gebroeders Jan en Coen Hagedoorn. Het bedrijf is van oorsprong gevestigd in Huizen en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Wessels is in 1910 opgericht en Erik Wessels is de directeur-grootaandeelhouder en de vierde generatie Wessels in het bedrijf. Door de strategische samenwerking krijgt de groei van Wessels een enorme impuls en ontstaat een prachtige bouworganisatie voor Limburg en de regio Eindhoven.

 

onze aanpak

Ons streven is altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Bestaand vastgoed op de juiste manier inrichten is één ding, maar het beter laten functioneren en behouden voor de toekomst is minstens zo belangrijk. Bouwprojecten worden gerealiseerd in samenwerking met B2B-partners, zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, institutionele beleggers en professionele beheerders. Wij zoeken bij elk project de verbinding met bewoners, partners en de omgeving. Onze belangrijkste drijfveer is een bijdrage leveren aan het woon-, werk- en leefplezier van onze partners, bewoners en natuurlijk onze medewerkers.