fijn wonen, goed werken

Fijn wonen, goed werken. Wie wil dat niet?

Bij WESSELS BOUW VGO begrijpen we dat heel goed. Wat we ook begrijpen is dat functioneel vastgoed een tweede kans verdient. Van (minder) functioneel naar (verbeterd) functioneel en mooi.

Of het nu een woonbestemming betreft of een plek om te werken.
Misschien gaat het wel om een locatie waar mensen bij elkaar komen of zorg nodig hebben. Wij denken altijd in mogelijkheden. De weg naar het eindresultaat bewandelen we het liefst met verschillende partners, want samen kom je net dat stukje verder.

ons verhaal

leer ons beter kennen

Resultaatgericht renoveren. Dat is in het kort de kernactiviteit van WESSELS BOUW VGO. Het familiebedrijf dat ruim honderd jaar bestaat en waar ook Irik Bouw en Pro-Tech Solutions deel van uit maken. WESSELS BOUW VGO werkt vanuit vestigingen in Belgisch- en Nederlands-Limburg en in Oostelijk Noord-Brabant. Erik Wessels, achterkleinzoon van de oprichter, heeft er sinds 1995 de algemene leiding.

‘Bestaand vastgoed op de juiste manier inrichten is één ding, het beter laten functioneren en behouden voor de toekomst is minstens zo belangrijk voor ons’, zo vertelt hij. ‘Fijn wonen, goed werken en prima leven. Van product naar oplossing. Dat kun je alleen maar door het leveren van deskundigheid en kwaliteit. Op de korte en langere termijn. Betrouwbaar en persoonlijk. Dat is het effect van Wessels.’

onze aanpak

Of het nu een woonbestemming betreft of een plek om te werken. Misschien gaat het wel om een locatie waar mensen bij elkaar komen of zorg nodig hebben. WESSELS BOUW VGO denkt altijd in mogelijkheden. De weg naar het eindresultaat bewandelen we het liefst met verschillende partners, want samen kom je net dat stukje verder.

voornaam
achternaam

linkedin

info@wessels.cc

voornaam
achternaam

linkedin

info@wessels.cc

voornaam
achternaam

linkedin

info@wessels.cc

voornaam
achternaam

linkedin

info@wessels.cc