Vacature: Allround Servicemonteur

Bedrijfstak: Bouw
Regio: Roermond
Soort baan: Fulltime
Ervaring: Zelfstandig medewerker
Functie: techniek

Voor ons servicepunt in Roermond zijn wij op zoek naar allround servicemonteurs. Lees verder en ontdek welke werkzaamheden jij als servicemonteur zoal gaat uitvoeren en wat jij ons kunt bieden.

 

 

Wij bieden je mooi timmerwerk zoals badkamer- en keukenrenovaties, zolderisolaties, aftimmerwerk, vervanging van ramen en deuren, complete kozijnvervanging, gevelbetimmering en houtrolherstel. Je denkt mee met de uitvoerder of voorman over de organisatie van het werk en ondersteunt hem in de uitvoering.

Wat kun jij ons bieden?
Je bent in het bezit van een diploma timmerman, of vergelijkbaar. Je hebt ruime ervaring in het onderhoud en de renovatie. Uiteraard beschik je over uitstekende kennis van materialen, middelen en toepassingstechnieken. Ook heb je kennis van veilig en gezond werken. Je sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld, je kunt zelfstandig werken en organiseert je werk efficiënt. Het is een voorwaarde dat je in de buurt van Roermond woont.

Wij zijn Wessels
Niet zomaar een bouwbedrijf. Wij creëren slimme oplossingen op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie van bestaand vastgoed. Samen met onze partner Coen Hagedoorn Bouwgroep geven wij vorm aan woon-, werk en leefplezier. Wij vinden namelijk dat het bij bouwprojecten om meer draait dan alleen stenen en techniek.

Wil jij werken in een leuke organisatie, met zeer gemotiveerde collega’s? Kortom, wil jij deel uitmaken van Wessels? Solliciteer dan direct door per e-mail een brief met cv naar Rohalt Keller te sturen (rkeller@wessels.cc). Of klik op onderstaande button!