Vacature projectcoördinator planmatig onderhoud

Beleef jij vooral plezier aan het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering van planmatige onderhoudswerkzaamheden? Ben je graag in teamverband betrokken bij de planvorming? Draag jij graag je steentje bij aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat? Tel hier een hbo-diploma bouwkunde en minimaal vijf jaar werkervaring bij op en wij zoeken jou!

Wessels Bouw VGO is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij creëren slimme oplossingen op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie van bestaand vastgoed. Wij vinden namelijk dat het bij bouwprojecten om meer draait dan alleen stenen en techniek. Bij elk project zoeken we dan ook verbinding met bewoners, partners en de omgeving. Onze belangrijkste drijfveer is een bijdrage leveren aan het woon-, werk- en leefplezier van onze partners, bewoners en natuurlijk onze medewerkers.

Als betrokken werkgever beschikken wij over goed opgeleide en ervaren allround medewerkers, uitgerust met compleet ingerichte servicebussen en adequate communicatiemiddelen.

Enthousiast geworden over de vacature? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden Wessels jou kan bieden? We komen graag met je in gesprek. Neem contact op met Erik Wessels door je motivatiebrief en CV te mailen naar ewessels@wessels.cc.